eCapacity styrker teamet i Jylland med stærk profil inden for Analytics og Business Intelligence
For at styrke vores team i Århus og supportere vores Jyske kunder endnu mere har eCapacity per 1. marts ansat Jacob Bay Worsøe som Senior Analytics & Optimization Consultant.

Business Intelligence og action-drevet kundeindsigter
Samspillet og integrationen mellem Web Analytics og resten af virksomhedens forretningsdata bliver i stigende grad afgørende – eksempelvis det at samkøre adfærdsdata fra digitale kanaler med offline kundedata. Det er et område, hvor eCapacity i øjeblikket oplever stor efterspørgsel, hvorfor Jacobs baggrund indenfor Business Intelligence og web analytics er særdeles relevant.
Jacob kommer fra en stilling som Senior Digital Marketing Consultant i IMPACT, hvor han har været ansvarlig for web analytics og tracking implementering.

Det er min passion for data og brug af data til at gøre en forretningsmæssig forskel, der motiverer mig og her ser jeg eCapacity som det helt rigtige sted – både i forhold til de kompetencer, der er i teamet samt ikke mindst de utrolig spændende kunder jeg kan får lov at arbejde sammen med både i Danmark og i udlandet” udtaler Jacob.

Udover den data-drevne tilgang og evnen til at kombinere forskellige datakilder har Jacob ligeledes stor interesse indenfor aktivering af data – eksempelvis via actions-fokuserede kundesigter eller data-dreven performance-optimering (A/B tests, struktureret optimering m.m.) – og har bl.a. tidligere arbejdet med kunder som Tøjeksperten, Silvan, Imerco, SE, HAY. m.fl. Jacob vil således også indgå i det team, som arbejder med struktureret performanceoptimering, personalisering og slutkunde aktivering i eCapacity.

Det er vigtigt med profiler som brænder for analytics og data og ikke mindst har evnen til at omsætte analyse til konkrete anbefalinger og actions” udtaler Peter Østerhaab og fortsætter ”vores ydelser indenfor enterprise analytics implementering, rapportering, analytics deep dives, customer journey analysis, data vizualiseringer m.m. har altid til formål at skabe indsigt og generere nye handlinger. Dette kræver profiler som Jacob, der brænder for data og formår at kombinere data, teknologi og forretning. Vi er meget glad for, at Jacob er blevet en del af teamet”.

Jacob bliver en del af Analytics and Optimization teamet og vil arbejde sammen med bl.a. data-arkitekter, optimerings-konsulenter, web analytics developers og Strategi-konsulenter med det formål at løfte forretningsmæssig performance for eCapacitys kunder.