eCapacity – Digital strategi, forretningsoptimering og analyse

eCapacity er en ledende digital rådgivervirksomhed, med konsulenter og rådgivere der er specialiserede inden for digital strategi udvikling, digital analyse og optimering af digital og cross channel-forretning. 

Vi hjælper danske og internationale virksomheder med deres kommercielle digitale transformation, så de realisere deres fulde forretningspotentiale i det digitale marked og i omni channel-integrationen, mellem digitale og offline kanaler. Vi er en dansk konsulenthus, der desuden har et kontor i London hvorfra vi betjener en række betydende Engelske virksomheder, som f.eks. Sky, Carnival, TalkTalk m.f.

eCapacity har to specialiserede teams:

  • Digital Forretningskonsulenter der er specialiseret i udvikling af forretningsstrategier indenfor det digitale felt. De arbejder fra kommercielle digitale transformationsstrategier til rådgivning ved digitale udbud og projektledelse af eks. eCommerce, CMS o.l. Implementeringsprojekter.
  • Optimerings- og analysekonsulenter der er et specialiseret i Enterprise web analyse – fra implementering til at udløse værdien af data og indsigt fra det digital datawarehouse. Et team med en unik sammensætning af den tunge tekniske forståelse, analyse/BI og forretningsforståelse fra mange forskellige brancher.

Vi lægger vægt på at være den uafhængige rådgiver, der med en solid erfaring og stærk indsigt skaber forretningsmæssige kvantespring for vores kunder.

Læs mere om de virksomheder der har valgt at samarbejde med eCapacity

 

Konsulenterne i eCapacityStrategi - digital og omni Channel strategi

Management konsulenterne i eCapacity har typisk en lang erfaring fra ledelse af digitale forretningsenheder, hvor de har drevet og implementeret nogle af de største e-handels- og mediewebsites i Europa. Gennem deres praktiske erfaring har de har derfor den nødvendige forståelse, indsigt i og erfaring med de problemstillinger, som mange virksomheder står over for i det daglige arbejde med at udvikle de digitale kanaler.

Denne erfaring koblet med stærke projektlederkompetencer og eksekveringsevner er stærkt medvirkende til, at de projekter, vi involveres i hos vores kunder, realiseres til den aftalte tid og økonomi.

Indsigt og optimeringAnalyse og optimerings-konsulenterne i eCapacity er specialiseret i de markedsledende digitale analyse værktøjer, BI værktøjer mv. De er certificeret i Adobe analytics, i Google Analytics Premium mv. Den erfarring og stærke kompetence har positioneret eCapacity, som en af de absolut ledende konsulent virksomheder i Europa indenfor digital Enterprise Analytics. Det er med den baggrund af nogle af de største Europiske virksomheder, fra Novo til SKY i London og Orange i central Europa, vælger eCapacity som samarbejdspartner.

 

Læs mere om teamet her