Vi styrker din digitale forretning

Fremtidens vindervirksomheder lykkes bl.a. gennem deres evne til at vælge rigtigt blandt den stadigt voksende mængde af digitale muligheder, der er til rådighed.

Hos eCapacity hjælper vi vores kunder med at skabe og eksekvere planerne for fremtidens vækst i den digitale forretning og i cross-channel samspillet mellem eksempelvis butikker, call center og digitale kanaler.

Vi tilbyder en rækker strategiske services der sigter på at gøre din virksomhed mere konkurrencedygtig og udløse det fulde digitale forretningspotentiale.

eCapacitys managementkonsulenter er digitale forretningsudviklere med mange års erfaring som ledere af digitale BtC, BtB og medievirksomheder. Vi plejer at sige, at vi har fødderne solidt plantet i den digitale muld – og ser mulighederne i omni channel-samspillet mellem fysiske og digitale kanaler.

Vores ydelser falder inden for følgende kategorier:

Strategi Services

 

Digital strategi og forretningsudvikling i form af digital strategi, omni channel strategi, digital transformation og forretningsoptimering.

Digital transformation hvor vi over en periode hjælper virksomheden gennem en digital transformationsproces, fra planlægning til eksekvering og opfølgning. En digital transformation kan variere bredt i omfang og kompleksitet og eCapacity hjælper ledelsen med at specificere, hvilke områder i virksomheden, der skal gennemgå en transformationsproces og hvordan dette bedst gøres parallelt med virksomhedens travle hverdag.

Markedspladsstrategi – Amazon og andre – Amazon (og andre markedspladser) har taget en betydende position og andel af e-handlen i en lang række lande. Det er afgørende for mange virksomheder at have en klar plan for, hvordan man vil agerer i forhold til markedspladserne. Vi kan hjælpe med afklaringen og med at lægge den strategiske plan.

Strategiske specialopgaver – i forbindelse med M&A due diligence ved køb og salg af digitale virksomheder, direktion og bestyrelsessparring, markeds- og konkurrentanalyser mv.

Projektledelse og interim ledelse hvor vi i en periode hjælper med ledelse af den digitale organisation eller eksekveringen af digitale initiativer.

Leverandørvalg og udbud i forbindelse med større digitale investeringer, hvor vi kan gennemføre udbudsforretninger med udgangspunkt i vore omfattende leverandørdatabase.

Relevant for dig eller din virksomhed?

Kontakt os for en uforpligtende snak, hvor vi kan tale mere om udvikling af jeres digitale strategi.

Kundereferencer og cases:

velux     Magasin     CPH

Se alle kundereferencer