in English

ComputerWorld har netop offentliggjort sin Top 100-liste over de bedste danske IT-virksomheder. eCapacity er placeret som den 16.-bedste på listen, og som nr 1 i underkategorien Digital Marketing og dermed den bedste inden for vores felt.

img_1485v4
eCapacity – Vinder af kategorien Digital Marketing

eCapacity er netop blevet kåret som den 16.-bedste IT-virksomhed i Danmark, og som den bedste i den kategori, hvor virksomhederne inden for Digital markedsføring er placeret. En placering vi er meget stolte af, og hvor vi er rangeret foran virksomheder som Implement Consulting Group, Magnetix, NetCompany, KMD mfl.

eCapacity fokuserer på, hvordan virksomheder kan udløse det forretningspotentiale, der ligger i at anvende og integrere digitale kanaler og produkter. Vi arbejder i et marked, hvor både BtC og BtB kunder har et stærkt ønske om at blive betjent via digitale løsninger, og hvor langt de fleste virksomheder indarbejder en digital strategi som et centralt element af deres overordnede strategi. Her har eCapacitys position som den ledende strategiske rådgiver inden for kommerciel digitalisering kombineret med vores specialister i monitorering og optimering af virksomheders digitale kanaler, været grundlaget for en konstant vækst.

Væksten er genereret af nye store kunder, og strategi- og forretningsoptimeringsopgaver, der har bredt sig ud over landets grænser. eCapacity har åbnet kontor i London, hvor en af verdens største betalings-tv-udbydere, Sky Corp. og den store krydstogtsvirksomhed Carnival er blandt kunderne.

”Det engelske marked er 1-2 år foran de øvrige europæiske lande, når det gælder digital forretning. Derfor er vi stolte over, at blandt andre Sky har valgt os som rådgivere i forbindelse med optimering af deres meget betydelige digitale kanaler. Vi har eksempelvis hjulpet dem med at optimere deres digitale kundedialog og deres måling og monitorering af kundernes digitale adfærd. Og med mange millioner betalings-tv kunder er der noget at arbejde med,” siger Per Rasmussen, administrerende direktør og stifter af eCapacity.

eCapacity’s strategirådgivere og digitale analytikere hjælper virksomheder med at omstille forretningen til den digitale virkelighed, og udnytte forretningsmulighederne i det digitale marked. Blandt kunderne er virksomheder som Telenor, Alka, Magasin, VELUX, Nykredit og altså Sky Corp.

eCapacity har i dag 25 medarbejdere, hvoraf de tre sidder på kontoret i London. En stor del af rådgiverne arbejder desuden både i Danmark, Storbritannien og andre europæiske lande for vores internationale kunder.

Link til Computerworld.

in English