eCapacity styrker position indenfor datadrevet marketing med Martin Wammen som ny Senior Manager.

Martin Wammen, som du fremover kan møde som ny Senior Manager hos eCapacity, kommer med en dyb erfaring indenfor Marketing Cloud teknologier og services. Martin har blandt andet rollen som landedirektør for Responsys og nordisk salgsdirektør for Oracle Marketing Cloud på sit CV, og har hjulpet Egmont, SaxoBank, Coop og en lang række andre virksomheder med at få datadrevet marketing til at blive en integreret del af deres forretning.

Martin Wammen er ny Senior Manager hos eCapacity med fokus på Marketing Cloud teknologier

Nyt forretningsområde hos eCapacity

”I takt med at Marketing Cloud teknologierne er blevet mere sammenhængende og nu dækker over hele den digitale kunderejse er næste naturlige skridt hos eCapacity at udnytte vores ekspertise indenfor digital strategi og analyse til at skabe en stærk Marketing Cloud forretning.” siger Per Rasmussen, eCapacitys stifter og direktør. ”Vi oplever vi at vores kunder ønsker at blive datadrevne i alle deres kundeinteraktioner, og der er brug for indsigt i forretningsstrategi, teknologi og operationalisering for at gøre Marketing Cloud visionen til virkelighed – og denne indsigt og erfaring kommer Martin Wammen med fra sine mange år i branchen.”

Marketing, strategi og gode relationer

One-to-one marketing, dialogmarkedsføring, CRM, marketing automation, DMP – data drevet marketing og strømmen af buzzwords udvikler sig år for år, og Martin har været med på hele rejsen. Med en MBA fra Copenhagen Business School og erfaring fra globale Tech virksomheder og danske konsulentvirksomheder i bagagen er Martin’s passion at skabe værdifulde og forretningsstrategiske løsninger samt gode relationer blandt kunder og kollegaer. Privat bor Martin med sin familie i Charlottenlund.