eCapacity – Digital strategi, forretningsoptimering og analyse

eCapacity er en ledende digital rådgivervirksomhed med speciale i digitale strategier og i at skabe insights og actions baseret på data. Vi hjælper danske og internationale virksomheder med deres kommercielle digitale transformation, så de realiserer deres fulde forretningspotentiale i det digitale marked og i omni channel-integrationen, mellem digitale og offline kanaler. Vi er et dansk konsulenthus med europæisk tilstedeværelse i blandt andet London, hvorfra vi betjener en række betydende engelske virksomheder, som f.eks. Sky, Carnival, TalkTalk m.fl.

Vores mission er at udvide vores kunders digitale kapacitet og skabe vækst i deres digitale forretning. Vi er en arbejdslads, der tiltrækker, udvikler og begejstrer de bedste og mest ekseptionelle konsulenter og rådgivere.

To teams

eCapacity har to specialiserede teams:

  • Digitale Forretningskonsulenter der er specialiserede i udvikling af forretningsstrategier indenfor det digitale felt. De arbejder fra kommercielle digitale transformationsstrategier over rådgivning ved digitale udbud og til projektledelse af eks. eCommerce, CMS o.l. implementeringsprojekter.
  • Optimerings- og analysekonsulenter der er et specialiserede i Enterprise web analyse – lige fra opsætning og implementering til at udløse værdien af data og indsigt fra det digitale datawarehouse. Et team med en unik sammensætning af den tunge tekniske forståelse, analyse/BI-ekspertice og forretningsforståelse fra mange forskellige brancher.

Vi lægger vægt på at være den uafhængige rådgiver, der med en solid erfaring og stærk indsigt skaber forretningsmæssige kvantespring for vores kunder.

Læs mere om de virksomheder der har valgt at samarbejde med eCapacity

 

Konsulenterne i eCapacityStrategi - digital og omni Channel strategi

Management konsulenterne i eCapacity har typisk en lang erfaring fra ledelse af digitale forretningsenheder, hvor de har drevet og implementeret nogle af de største e-handels- og mediewebsites i Europa. Gennem deres praktiske erfaring har de har derfor den nødvendige forståelse, indsigt i og erfaring med de problemstillinger, som mange virksomheder står over for i det daglige arbejde med at udvikle de digitale kanaler.

Denne erfaring koblet med stærke projektlederkompetencer og eksekveringsevner er stærkt medvirkende til, at de projekter, vi involveres i hos vores kunder, realiseres til den aftalte tid og økonomi.

Indsigt og optimeringAnalyse og optimerings-konsulenterne i eCapacity er specialiserede i de markedsledende digitale analyse værktøjer, BI værktøjer mv. De er certificeret i Adobe analytics, i Google Analytics Premium mv. Erfaringen og de stærke kompetencer har positioneret eCapacity som en af de absolut ledende konsulent virksomheder i Europa indenfor digital Enterprise Analytics. Det er på den baggrund at nogle af de største Europiske virksomheder, fra Novo til SKY i London og Orange i central Europa, vælger eCapacity som samarbejdspartner.

 

Læs mere om teamet her