Konsulent, CDP & MarTech

in English

Profil

Emil er en kreativ og teknisk tænkende konsulent, med en passion for hvordan marketing, forretning og teknologi skaber nye forretningsmuligheder for kunder. Han sætter en dyd i at teknologi bliver udnyttet optimalt både i den tekniske opsætning, men bestemt også i udnyttelsen af systemerne af slutbrugerne.

Erfaring

Emil har solid erfaring med marketing med erfaring fra både kreativt arbejde på reklamebureauer og som udvikler i tech-bureauer. Mikset af de to slags erfaring fungerer som fundament for Emil i hans tilgang til projekter, hvor han mener man kan løse problemer både fra et teknisk synspunkt men ofte også muligt at benytte et mere holistisk perspektiv, hvor man benytter innovative forslag eller kreative elementer i løsningsforslaget.

I et teknisk perspektiv er det i høj grad marketing teknologier der har været omdrejningspunktet og i det kreative perspektiv i høj grad marketing, service design og forretningsudvikling der har været i fokus.

Som konsulent er Emil nysgerrig på organisationen som helhed men også de enkelte mennesker der samarbejdes med. Han ønsker at forstå problemstillinger fra både et high-level perspektiv fra organisationen og i øjenhøjde hos medarbejderne.

Udover bureauerfaring har Emil en cand.merc.it. fra Copenhagen Business School.

in English