Seniorkonsulent, Strategi & Projektledelse

in English

Jacob Lego Boye

Profil

Jacob Lego Boye er specialiseret i online strategiudvikling og –implementering, drevet af fokus på udvikling af den digitale kanal som strategisk forretningsområde i virksomheden.

Han rådgiver om udbud og leverandørvalg i forbindelse med etablering af e-commerce-platforme og forretningsområder. Endvidere rådgiver han om online- og cross channel-strategi  samt projektledelse og konkret websitekonceptudvikling.

Jacob har en stærk forretningsmæssig forståelse kombineret med en god teknisk indsigt i forhold til både onlineløsninger og de bagvedliggende processer og systemer. På implementeringssiden har han stor erfaring med gennemførelsen af specifikke eBusiness-projekter til optimering af online salg og online service, herunder proces- og leverandørstyring mv.

Erfaring

Jacob har været vicepresident i Telenor med ansvaret for eBusiness-forretningen og har drevet en betydende ehandels- og e-service-forretning. Han har den stærke forretningsmæssige forståelse for, hvordan en e-commerce-forretning skal drives, og hvad der skal til, for at den yder sit maksimale. Han har tidligere haft ansvaret for Product Management og Marketing i Telenor og Cybercity.

Jacob er desuden forfatter til bogen ”Kundeservice på nettet”.

 

in English