Seniorkonsulent, Analyse & Optimering (Tech)

in English

Profil

Mike er en erfaren digital analytiker med interesse i tech. Han er baseret i Washington DC, og er en del af eCapacitys tech team. Hans fokusområder er arkitektur og tag management. Med sin erfaring fra sit arbejde hos flere multi-nationale virksomheder forstår Mike den kompleksitet, der følger arbejdet med analyse og IT i store teams. I sit arbejde som både end-user og med implementering af analytiske platforme har han mulighed for at bidrage med optimale løsninger, der har meget indsigt og er brugervenlige.

Erfaring

Mike har tidligere været digital analytiker i Bose, hvor han havde ansvaret for ecommerce indsigter, tag management og site testing med Adobe Analytics, DTM og Target. Derudover har han arbejdet som digital analytiker hos LEGO, med særligt fokus på cross-channel rapportering, og på at skabe handlingsrettede indsigter og dashboards for børne indhold og apps på LEGO.com. Gennem arbejdet med dette har Mike fået dybdegående kompetencer i Adobe Experience Cloud og forskellige tag management platforme, inklusiv Adobe DTM, Launch og Tealium.

Senest har Mike automatiseret dataopsamlingen for en række amerikanske kunder og opsat automatiseret rapportering og datavisualisering i Tableau og Power BI.

in English