Konsulent, Analyse & Optimering

in English

Quentin Rospars, eCapacity

Profil

Quentin Rospars har en data science-baggrund med særligt fokus på datasvisualisering og user experience. Ligeledes har han en baggrund inden for design – noget han også altid forsøger at indtænke, når han arbejde med data science. Quentin har erfaring med mange forskelligartede projekter lige fra medicinsk billedanalyse til tracking af marinetrafik. Han er derfor yderst omstillingsparat og skifter nemt fra én arbejdsmetode til en anden.

På det personlige plan er Quentin lidt af en nørd. Meget af hans fritid går således med at udforske nye teknlogier samt udvikle apps, hvor han kan teste disse teknologier. Når han ikke nørder med teknik, er han desuden glad for at dyrke sport med venner og bekendte.

 

Erfaring

Quentin er pt ved at færddiggøre en kandidatuddannelse i computer science på Københavns Universitet og er på nuværende tidspunkt ved at lægge sidste hånd på sin afhandling om data science og user experience. Derudover har han en bachelor i design fra Bellecour-skolen i Lyin, Frankrig. Quentin har tidligere arbejdet som data scientist hos Artelia i Frankrig, hvor han også var involveret i adskillige design- og computer science-projekter.

 

 

in English