eCapacity udvider yderligere – åbner kontor i Århus og udvider med to kapaciteter mere indenfor digital insight og optimering. Thomas Løjmann fra Lego’s Digital Insights og James Muldoon fra SKY i London – to erfarende kapaciteter indenfor digital forretnings insight og performance optimering.

eCapacity har taget det næste strategiske skridt der yderligere styrker vores position, og ydelser til vores kunder. Vores kompetencer skal matche de bedste internationale spillere både indenfor digital og omni channel strategiudvikling og indenfor digital analyse, insight og forretningsoptimering.

Mange af de danske og internationale virksomheder vi arbejder sammen med, er i gang med at skabe det næste kvantespring i deres digitale forretning – de planlægger deres omni channel strategi, øger indsatsen på performance optimering af den digitale forretning mv. Forretningsvolumen og potentialet i eCommerce og fremtidens omni channel er nu på et niveau, hvor det er helt afgørende at kunne eksekverer effektivt og professionelt. Den øgede fokus og efterspørgsel efter de spidskompetencer vi besidder i eCapacity indenfor digital strategi udvikling og forretningsoptimering baseret på analyse og indsigt, mærker vi tydeligt. Så derfor udvider vi nu medarbejderstaben med yderligere to erfarne kapaciteter. En på det nye Århus-kontor og en på vores kontor i London:

  • Thomas Løjmann Jørgensen, der kommer fra Lego hvor han har arbejdet med Lego’s globale digitale forretning og aktoviteter, Lego.com mv. Hvor han har arbejdet med de analyser og indsigt der er grundlaget for optimering af den meget betydende digitale forretning i Lego. Thomas har desuden tidligere været senior konsulent hos Creuna, og arbejde med digital forretningsoptimering hos en lang række store virksomheder.
  • James Muldoon, der kommer fra SKY i London. SKY er en af Europas største digitale virksomheder. James har haft en central rolle i SKY’s digitale performance team, der driver optimering af de digitale kanaler fra e-service, eCommerce og til digitale medier. Har tidligere arbejdet hos Allianz Insurance med deres afsætning via digitale brokers (Direct insurance business).

Åbner kontor i Århus.

eCapacity har åbnet kontor i Århus for at være tættere på og mere tilgængelige for de mange jyske kunder. ”Det er vigtigt for vores kunder at vi er også er lokalt tilstede, når vi hjælper med den løbende analyse og optimering af deres digitale forretning. Derfor er det et naturligt next step for os at udvide med et team i Århus” siger, direktør Per Rasmussen, og fortsætter “Vores ambition er at gøre eCapacity til et førende konsulenthus på internationalt niveau, inden for strategi- og forretningsudvikling af virksomheders digitale kanaler og indenfor digital insight og forretningsoptimering. Det kræver et team af erfarne folk der har skabt markante resultater på dette område, og som har erfaring fra virksomheder udenfor Danmark. Vi kommer et stort skridt nærmere dette mål med James og Thomas, og med de betydelige projekter vi løser for nogle af de største virksomheder i London. Det både styrker og udvider vores kompetenceområder. ”

eCapacity blev etableret i 2007, åbnede kontor i London i 2013 og i Århus i 2014. eCapacity har leveret omni channel / digital strategi,  implementeret digitale forretningsanalyse platforme, etableret enterprise web-analyse og performance optimeringsmodeller mv. for en række af de største danske og internationale virksomheder, herunder Magasin, Telenor, Danske Bank, Bilka, Flügger, Københavns Lufthavne, Shell, SwissCom, Deutsche Telecom, Momondo og mange flere.

 

København
Sjæleboder 4, 3. sal

London
162-168 Regent St

Aarhus
Axel Gruhns Vej 2B