in English

Digital strategi

Vi hjælper dig med at identificere og forløse digitale kommercielle potentialer med kundevendte strategier. Vi hjælper med at etablere markedspositioner og rammer for datadrevet vækst, eksekvere på tværs af kanaler og orkestrere kunderejser, der giver maksimal værdi.

Læs mere:

Digital ledelse

Vi hjælper dig med eksekveringen, når du i perioder har ekstraordinære kompetence-behov. F.eks. med projektledelse af digitale projekter, støtte og support til den digitale leder, interim ledelse af digitale afdelinger og styring og håndtering af leverandører og eksterne samarbejdspartnere.

Læs mere:

Leverandør- og platformsvalg

Vi hjælper dig med at vælge den rigtige leverandør, når en nyt CMS eller e-commerce-platform –  eller en ny martech-platform – skal implementeres, eller en ny digital tjeneste bygges op. Og vi hjælper med at identificere og shortliste de platforme, der passer bedst til din forretning. Fra identifikation af forretningsmæssige krav til prisforhandling og kontraktindgåelse.

Læs mere:

Erfarne digitale konsulenter: Vi hjælper dig med erfaring og viden. eCapacitys managementkonsulenter er digitale forretningsudviklere med baggrund som ledere af digitale BtC-, BtB- og medievirksomheder. Vi har en udpræget kommerciel forståelse og er eksperter i eCommerce og marketing. Vi kender virkeligheden og kan navigere i den.

in English