in English

We empower you to grow your digital business


eCapacity er en prisvindende digital rådgivervirksomhed. Vi hjælper nogle af nordens største virksomheder og brands indenfor finans, tele, retail, media og industri med at virkeliggøre deres ambitiøse digitale vækst.

I februar 2021 sluttede eCapacity sig til Valtech, som bygger intuitive, friktionsfrie og forbundne brugeroplevelser, der forbedrer menneskeliv og får deres kunders forretning til at vokse.

De fleste af vores kunder vælger os, fordi vi er optaget af, at producere klare og målbare kommercielle resultater. Det er også noget, vi gør en dyd ud af.

Men vores kunder vælger os også, fordi de oplever, at vi hjælper dem til selv at blive bedre. Vi er dem, der kan træde til med specialkompetencer, som de ikke selv råder over. Vi fylder huller ud, så de kan accelerere udviklingen, nå hurtigt i mål og sikre at det færdige resultat holder flyvehøjden, når først det er i luften.

Det er vurderinger som disse vi prøver at leve op til, når vi siger, at vores mål er at ”empower you to grow your digital business”.

Læs mereLæs mere om teamet her

 

in English