in English

Datastrategi og forretningsværdi

Vi hjælper dig med at udarbejde kommercielle data-strategier, der tager udgangspunkt i forretningspotentialet i jeres kundedata – og sikrer at kundedata håndteres og bruges, så du når dine forretningsmæssige mål. Vi identificerer vækst og indtjeningsmuligheder fra nye og eksisterende datakilder og oversætter jeres strategiske målsætninger til praktiske usecases, der guider jer til strategiske initiativer, platformsvalg og klare eksekverbare handlingsplaner.

Teknologi roadmap og platformsvalg

Vi hjælper dig med at skabe et teknologi roadmap, der kan indfri jeres datastrategi. Vi kortlægger jeres eksisterende kundedata systemlandskab på tværs af betalte medier, online og offline salgs- og servicekanaler. Vi hjælper med at opstille scenarier for platformsarkitekturer, der accelererer jeres datastrategi og understøtter jeres organisation, digitale modenhed og krav til transformation. Vi hjælper dig med at foretage de rigtige platforms- og leverandørvalg, der skaber forretningsresultater på kort og langt sigt.

Implementering, undervisning og support

Vi hjælper dig med implementeringen af din datastrategi og nye platforme – fx. gennem vores Adobe Academy. Vi hjælper dig gennem hele processen med teknisk implementering, best practice processer, kompetenceopbygning og organisatorisk forankring og sikrer, at jeres platforme skaber værdi i jeres forretning. Vi har fokus på at jeres organisation bliver selvhjulpen, kommer tæt på jeres kundedata og selv kan eksekvere i platformene på et højt niveau. Og vi kan hjælpe med support og ekspert-kompetencer også i driftsfasen.

Vi er certificerede Adobe Experience Cloud-, Google Marketing Platform-, Oracle Responsys- og Tealium Universal Data Hub-leverandører og har specialiseret os i

  • Tag Management og Cookie- og Identity & Access Management
  • Analytics og AI
  • Data Orchestration
  • Personalisering og Marketing Automation

eCapacity certificeringer og platforme

in English