Vi vil tiltrække, udvikle, begejstre og fastholde de mest ekseptionelle mennesker. Sådan lyder en central del af eCapacitys mission statement. Og det er ikke bare tomme ord.

Faglige udfordringer

De vigtigste succeskriterier for alle i eCapacity er kvaliteten af det arbejde vi udfører, og kundernes tilfredshed med det. Det betyder, at vi ikke gør noget halvt, men hele tiden stræber efter at vores ydelser har internationalt niveau. Det gælder så meget desto mere som at vores kunder typisk er af betydelig størrelse og med tilsvarende ambitioner og mål. Vores kunder tæller f.eks. Sky, UKs største kommercielle TV-station,  vores egne globale Novo Nordisk, Velux og Pandora og en række førende banker, telcos, medier og detail-virksomheder.

undervisning2 2048x1084     

Hos eCapacity lærer du hele tiden nyt og hele tiden udvikler dig. Sammen med vores kunder.

Læs også: Hvordan er det at arbejde hos eCapacity? 10 ting jeg har lært efter de første tre måneder

Danmarks bedste konsulentvirksomhed – siger ComputerWorld

Hvad siger andre om os? I 2019 og i 2020 er vi bl.a. blevet kåret som den bedste konsulentvirksomhed i ComputerWorlds TOP100 – to år i træk, hvor de vurderer over 1.600 virksomheder i IT branchen. Vi er i toppen som “Succes Virksomhed” i en analyse af 350.000 virksomheder. Vi er stolte og ydmyg over at få disse anerkendelser.

Lav dine egne 15%s projekter

Det er ikke kun når du arbejder på projektet med kunder, du lærer nyt. Også på områder der ikke er umiddelbart knyttet til en kunde, kan du vokse.

Indsigt og optimering     Om os

15% af din arbejdstid kan bruge den til nye projekter, du selv brænder for, eller på områder, hvor du har lyst til at udvikle dine kompetencer. Det svarer til næsten en dag om ugen.

Team-arbejde

Hos eCapacity arbejder vi sammen. Vi er ikke flere, end at alle kender alle og du er aldrig helt alene på en opgave. For vi har tid til at tale sammen og arbejder næsten altid i grupper på vores projekter.

Strategi  Ledelsen og teamet1

Vi tror på, at alle – både vi selv og kunderne – får bedre resultater, når vi kombinerer vores individuelle spidskompentencer. At 2 plus 2 nogle gange faktisk godt kan give fem.

Gode kolleger

eCapacity er også et sted med plads til det sjove og uformelle. Hver fredag spiser vi morgenmad sammen, en gang om måneden holder vi fredagsbar (en gang imellem som picnic i Kongens Have, 50 meter fra vores Københavnerkontor). I det hele taget fester vi ofte, og hver andet år er vi på tur i verden. Og ja, vi har også bordfold, og det bliver brugt! Men vigtigst er det daglige arbejdsmiljø.

    

Vi interesserer os for hinanden og du kan altid finde nogen, der vil lytte, hvis du har noget på hjerte. Du kan se hvem vi alle sammen er lige her.

Work-life balance

Hos eCapacity arbejder vi dedikeret på vores opgaver og vi brænder for at gøre en forskel for vores kunder. Men vi ved også at de fleste performer langt bedre på arbejdet, hvis der også er balance mellem arbejde og privatlivet.

 

Ledelse 2048x1084     Test til karriere

Hos eCapacity er der god plads til ikke hele tiden at skulle have snuden lige i fakturerings-sporet. Også bedre plads, end der er hos de fleste andre steder i branchen.

Dejlige og centrale kontorer

Vi vil gerne have nogle dejlige og inspirerende rammer at arbejde i. Både i København og Århus ligger vores kontor centralt i byen, og i nogle dejlige lokaler.

 

Vi gør os umage når vi får nye kollegaer

Sådan oplevede Rie det, da hun startede som konsulent

Da Rie havde været hos eCapacity i tre måneder gjorde hun status. Læs her hendes “Hvordan er det at arbejde hos eCapacity? 10 ting jeg har lært efter de første tre måneder

Rie startede hos eCapacity lige efter hun blev færdig som cand.it. Læs om hendes oplevelser her.

Ledige jobs

Hvis du tænker, at et arbejde hos eCapacity kunne være noget for dig, kan du se vores aktuelle ledige jobs lige her.