in English

Kåret som Danmarks bedste konsulenthus for 2. år i træk.

Computerworld har i dag offentliggjort deres TOP100 liste, og eCapacity får igen i år en første plads, som Danmarks bedste  konsulenthus.

”Vi er rigtig stolte over den fine placering, og at vi holder første pladsen to år i træk” siger Per Rasmussen, eCapacitys administrende direktør.

”Vi ser frugterne af en klar og målrettet fokusering på rådgivning omkring virksomheders digitale forretning og en dyb forståelse af hvad data fortæller om hvordan man kan optimere digitale virksomheder. En fokus som vi har haft siden jeg etablerede virksomheden. Vi har en klar ambition om at gøre det bedst. Så vi er virkeligt glade for Computerworlds anerkendelse af vores indsats”

Op imod et stærkt felt

Det er med en god portion ydmyghed vi modtager denne førsteplads igen, for den kommer langt fra af sig selv. Det er et meget stærke felt af 49 andre konsulentvirksomheder der er nået ind på TOP100 listen, som eCapacity er oppe imod. Blandt de større etablerede spillere som eCapacity var oppe mod finder man således navne som Accenture, NetCompany, Immeo, ProActive, PA Consulting, Valcon og mange flere.

”Jeg tror vores meget stærke fokus på at producere klare og målbare kommercielle resultater for vores kunder, sammen med vores kobling af digital Management Consulting, avanceret data analytics og MarTech. Det er centrale kompetencer som virksomheder har brug for i eksekveringen af deres digitale transformation.” siger Per Rasmussen.

eCapacity hjælper med digital ledelse og projektledelseDigitale Acceleration Teams

Vores tilgang, hvor vi sætter et team med stærke kompetencer, der sammen med vores kunder hjælper dem igennem eksekveringen af deres transformation, og hjælper dem med at etablerer deres interne capabilities. F.eks. når der skal skabes en stærkt datadrevet  digital salg- og marketingorganisation. Her er der mange, der beder os hjælpe dem i gang med data science, CDP’er, analytics og aktivering af data, og alle de andre elementer der knytter sig til en veleksekveret digital forretning” fortsætter Per Rasmussen. ”Området er nemlig så specialiseret, at det er de færreste, der har de nødvendige kompetencer in-house – det skal bygges op” siger Per Rasmussen.

Computerworlds kåring af eCapacity som Danmarks bedste it-konsulentvirksomhed sker på baggrund af en række parametre, samlet over de fire overskrifter effektivitet, købmandsskab, ressourceudnyttelse og formstærkhed.

Se hele listen over de 49 konsulentvirksomheder der kom på TOP100 på Computerworld.

in English