in English

eCapacity indtager førstepladsen i Computerworlds årlige analyse af it-konsulenthuse

Det var svært at skjule begejstringen, da nyheden om, at eCapacity er kåret som Danmarks bedste it-konsulent hus fredag tikkede ind hos eCapacity.

eCapacity er kåret til Danmarks bedste it konsulenthus af Computerworld. Screendump fra Computerworld.

”Vi er superstolte over den fine placering” siger Per Rasmussen, eCapacitys administrende direktør. ”Vi har været fokuseret på rådgivning omkring virksomheders digitale forretning, siden jeg etablerede virksomheden. Med en klar ambition om at gøre det bedst. Så vi er virkeligt glade for Computerworlds anerkendelse af vores indsats”

Meget stærkt felt

eCapacitys førsteplads kommer langt fra af sig selv. Det vidner det meget stærke deltagerfelt om. Blandt de større etablerede spillere som eCapacity var oppe mod finder man således navne som Accenture (nr. 13), NetCompany (nr. 27), Cowi (nr. 36), Rambøll (nr. 46) og CapGemini (nr. 56).

”Jeg tror hemmeligheden bag de flotte resultater ligger i vores meget stærke fokus på at producere klare og målbare kommercielle resultater for vores kunder. Det er i hvert fald det vi ofte hører fra vores kunder. Og noget, vi gøre en dyd ud af” siger Per Rasmussen.

Hjælp til selvhjælp

”Men min klare fornemmelse er også, at vores kunder vælger os, fordi de oplever, at vi hjælper dem til selv at blive bedre. F.eks. på analytics- og marketing technology-området. Her er der mange, der beder os hjælpe dem i gang med data science, CDP’er, analytics og aktivering af data, og alle de andre elementer der knytter sig til et veleksekveret digitalt kanalmix” fortsætter Per Rasmussen. ”Området er nemlig så specialiseret, at det er de færreste, der har de nødvendige kompetencer in-house” siger Per Rasmussn og tilføjer:

“Tilsvarende hjælper vi også ofte vores kunder med selv at blive i stand til, at kunne operere alle de områder, hvor det business-wise giver mening for dem – samtidig med, at vi hele tiden hjælper dem med at løfte sig til det næste niveau.”

Effektivitet, købmandsskab, ressourceudnyttelse og formstærkhed

Computerworlds kåring af eCapacity som Danmarks bedste it-konsulentvirksomhed sker på baggrund af en række parametre, samlet over de fire overskrifter effektivitet, købmandsskab, ressourceudnyttelse og formstærkhed.

Læs mere på computerworld:

Her er Danmarks bedste it-konsulenthus: Se listen over de 62 bedste konsulenthuse i Danmark lige nu

 

in English

Vi arbejder også for