in English

eCapacity ansætter digital ekspert Rasmus Lund som Head of Office og Head of Data Science i Aarhus. Nu er ambitionerne at udvide eCapacitys Aarhus-afdeling til mindst det dobbelte inden for overskuelig fremtid.

Rasmus Lund

Rasmus Lund er ansat som Head of Office og Head of Data Science på eCapacitys kontor i Aarhus.

Stigende behov for vores kerneydelser i det jyske

Rasmus kommer fra en stilling i Kayak / Momondo, hvor han var ansvarlig for virksomhedens data insight og Google Analytics-team. Han har også tidligere i sin karriere været ansat i 5 år hos eCapacity – på hovedkontoret i København. ”Det er til stor glæde for os alle, at Rasmus har valgt at vende tilbage til os”, udtaler Per Rasmussen, administrerende direktør og partner hos eCapacity. ”Den her gang bliver hans hovedopgave at sætte yderligere skub i vores forretning i Aarhus”, fortsætter han. ”Vi ser et stigende behov hos jyske virksomheder for vores kerneydelse: digital forretningsudvikling stærkt funderet i indsigter fra og aktivering af data. Det er vores forventning, at Rasmus kan hjælpe os med at imødekomme netop det behov”, siger han afsluttende.

”Vi satser nu mere strategisk på det jyske marked – både hos eksisterende kunder og hos andre større virksomheder, der har en ambitiøs digital forretning. Den vækststrategi kan kun lykkes ved, at vi er tæt på vores kunder, for hverdagskontakten og face to face-møderne gør bare en kæmpe forskel”, udtaler Rasmus Lund selv. ”Jeg er glad for at være tilbage hos eCapacity og er blevet taget rigtig godt imod af både gamle og nye kollegaer. Nu glæder jeg mig til at tage arbejdshandskerne på og komme ud at snakke med kunderne.”

Nyt Aarhus-kontor

Aarhus office

eCapacity Aarhus er flyttet til nye og større lokaler i Vestergade 58.

Udover at have fået en ny mand i spidsen og udsigt til flere nye kollegaer, er Aarhus-kontoret også flyttet til nye og større lokaler i Vestergade. Det betyder, at Rasmus og kollegaerne i Aarhus ikke behøver frygte pladsmangel, men istedet kan ansætte nye kolleager, så snart de finder nogen med de rigtige profiler.

 

in English