Over de seneste måneder er der kommet nye ansigter til eCapacity, ligesom vi fornyligt er flyttet til ny adresse i den centrale del af København.

Nye ansigter:

Christian Egemose Agger
Som Senior Konsulent er Christian specialiseret indenfor for online salg og -marketing. Han har erfaring med online mediet for en række førende virksomheder. Han har en faktabaseret tilgang til rådgivningen, der sikrer at investeringen i online marketing og salg bliver placeret de rigtige steder.

Christian har tidligere bl.a. været online sales manager i Yousee, online marketing lead i TDC, online manager i Microsoft samt Business Analyst i Coca Cola.

Han kan kontaktes på cea@ecapacity.dk.

Andreas Phillipsen
Som konsulent fokuserer Andreas på webanalyse, research samt optimering af online marketing.

Andreas har en baggrund som webanalytiker og online marketing analytiker i TDC.

Han kan kontaktes på ap@ecapacit.dk
Vi er netop flyttet i større lokaler i det centrale København, nærmere bestemt Landemærket 51 (opført i 1732), der ligger mellem Kongens Have og Rundetårn samt kun 5 min. gang fra Nørreport Station.

Landemærket er i dag placeret i den centrale del af det historiske København, men navnet stammer fra 1500 tallet, hvor gaden faktisk markerede grænsen mellem byen og de sidste ubebyggede grunde indenfor voldene.

Vi glæder os til at byde velkommen i de nye lokaler.