Vælg det rigtige setup blandt over 5000 marketingteknologier

I løbet af de seneste år er antallet af digitale marketing løsninger mangedoblet og mulighederne for at indsamle, kombinere og skabe intelligente løsninger med kundedata er vokset eksplosivt. For at udnytte det fulde potentiale i din virksomheds kundedata, kræver det indsigt i såvel de teknologiske og forretningsmæssige muligheder og det er i dette krydsfelt eCapacitys managementkonsulenter arbejder.

Teknologilandskabet for din virksomheds digitale marketing

Marketing teknologilandskabet er i de fleste større virksomheder et komplekst setup på tværs af mange teknologier med en mangeartet forretningsanvendelse på tværs af interne og eksterne organisatoriske enheder. Når hele marketing teknologilandskabet gøres op i en virksomhed og alle løsninger som behandler kundedata kortlægges er der ofte mere end 20 forskellige løsninger som helt eller delvist hænger sammen.

Hos eCapacity skaber vi overblik over det samlede teknologilandskab og hjælper med at kommunikere forretningsmuligheder og organisatoriske opgaver til alle interessenter i din virksomheds digitale transformation. Med udgangspunkt i best practice, indsigt i det samlede teknologilandskab og kendskab til de primære digitale marketing platforme skaber vi hurtigt og effektivt et solidt fundament for eksekvering af jeres digitale marketingstrategi.

Leverandørvalg af digitale marketing platforme

I et komplekst marketing teknologilandskabet kan det være en krævende opgave at vælge leverandør af digitale marketing platforme. Skal jeg vælge en samlet Enterprise Marketing Cloud løsning eller sammensætte ”best of breed” løsninger? Hvilke løsninger understøtter bedst mine forretningsmålsætninger og min organisations modenhed? Hvad er den væsentlige forskel på løsningerne og hvilke kritiske forretningsprocesser skal understøttes af løsningen?

Med flere tusindende forskellige marketing løsninger og platforme har vi hos eCapacity valgt at være dybe og specialiserede i følgende marketing teknologier, hvor vi kan rådgive om leverandørvalg:

  • Enterprise Marketing Cloud Suites
  • Data Management Platform (DMP) og Customer Data Platform (CDP)
  • Web & Mobile Analytics
  • Web & Mobile Personalization & Optimization
  • Tag Management
  • Privacy Management

Måden vi arbejder på

Hos eCapactity er vi uafhængige af leverandører og teknologier har gennem en årrække opbygget en effektiv og struktureret proces til leverandørvalg som vi også benytter ved rådgivning af digitale marketing platforme. Du kan læse mere om vores måde at arbejde med leverandørvalg her