Hvad har B&O, Københavns Lufthavne og Tele-Post i Grønland til fælles? De er alle kunder hos eCapacity, der inden for en periode på seks uger før julen 2013 har lanceret nye digitale forretninger baseret på vores strategiske rådgivning og ledelsesassistance i eksekveringen af strategierne.

tre online forretninger
For B&O drejede det sig om at få lavet et udbud og leverandørvalg, så de kunne lave en relanceringen af den globale webshop til B&O PLAY. Serien af nye produkter egner sig særligt godt til websalg, og B&O ville sikre sig, at de fik den mest optimale løsning på plads forud for julesalget og som grundlag for at skabe langsigtet omsætningsvækst.

eCapacity har hjulpet med den samlede business case for shoppen, identificering og valg af de rigtige leverandører til at levere løsningen og bistand til projektledelsen af projektet frem til lancering. Løsningen gik live på beoplay.com i slutningen af oktober – og er allerede blevet kåret til Årets bedste e-commerce-løsning i Danmark af Sitecore.

Kort tid efter kunne Københavns Lufthavne åbne for den største omlægning af cph.dk i mange år. Med den nye løsning får både mobil-, tablet- og pc-brugere en moderne og effektiv indgang til et site, der berører mange danskere i løbet af året.

Hos eCapacity har vi samarbejdet med Københavns Lufthavne på en række områder, og i dette tilfælde har vi været strategiske rådgivere, rådgiver i udbuds- og leverandørvalget og ikke mindst varetog vi den samlede projektledelse ved implementeringen af en helt ny teknisk platform og det nye, mobiloptimerede design.

Og endelig kom Tele-Post i luften med deres portefølje af sites – fra Tele Greenlands online teleforretning til Postens digitale tjenester. Som samlet virksomhed for telekommunikation og post i Grønland, skal deres onlineservices indbefatte alt fra Track & Trace til salg af mobiltelefoner – og sågar salg af frimærker til internationale samlere.

Vi har hjulpet Tele-Post med en samlet digital strategi og har gennemført et udbud for at finde de bedst egnede leverandører til at realisere de digitale løsninger der blev besluttet i strategiprocessen – og har bistået med at bringe projekterne sikkert i mål. Det samlede resultat kan bl.a. ses på tele.gl/da.

Vi ønsker alle tre kunder stort tillykke med lanceringerne og ser frem til det fortsatte arbejde.