Valtech, et globalt bureau og et af de største digitale bureauer i Danmark, annoncerer opkøbet af en af branchens mest anerkendte konsulentvirksomheder, det danske eCapacity. Med eCapacity ombord, kan såvel de nationale som internationale kunder forvente en sparringspartner der både kan dirigere og eksekvere enestående, datadrevne forretningsstrategier, lyder det fra begge parter.

eCapacity har etableret sig som et af de førende rådgivende konsulenthuse for datadrevne, digitale strategier både i Danmark og Norden. Det prisvindende bureau, er særligt anerkendt for deres evne til at konvertere data til transformative forretningsstrategier, hvilket de har gjort for kunder som Pandora, Velux og Danske Bank.

Sammen med en række erfarne konsulenter og specialister, tilføjer eCapacity specifikke nye spidskompetencer inde for AI, Machine Learning, Predictive Analytics og eCommerce strategier.

Global partner til transformerende forretningsstrategier

Med eCapacitys etablerede ekspertise inde for datadrevne strategier og målbare kommercielle resultater, vil opkøbet af eCapacity styrke Valtechs positionering som end-to-end strategisk, digital partner. Med en stærkere global positionering inde for både datadrevne strategier og marketing, vil Valtech være i stand til at bygge videre på deres engagementer med kunder verden over, forklarer Valtechs globale Chief Growth Officer, Joacim Jeppesen:

”eCapacitys evne til at identificere og aktivere data, så det skaber reelle forretningsresultater, er den perfekte tilføjelse til vores nuværende ydelser. Vores styrkeposition omkring det at designe og bygge komplekse digitale platforme, der understøtter kunderejsen på tværs af alle kontaktpunkter, bliver hævet markant med tilførslen af nogle af de stærkeste kompetencer inde for data-forståelse og aktivering. Derfor forventer vi også, at den del af vores forretning, der netop konsulterer på de transformerende forretningsstrategier, vil vokse, med eCapacity ombord.”

En usammenlignelig bredde og dybde

For Per Rasmussen, Direktør og grundlægger af eCapacity A/S, er det nye samspil og det globale perspektiv ligeledes et springbræt for både virksomheden og kunderne:

”Vi ser Valtech, som den ideelle partner til at gennemføre de virksomhedstransformationer, vores datadrevne strategier tilskynder. Synergien mellem vores unikke indsigt og forståelse for strategien forud for implementeringen, kombineret med Valtechs forståelse for både implementeringen og de globale perspektiver af digital forretningsudvikling, giver vores kunder en helt særlig mulighed for strategisk og operationel rådgivning, der går både bredere og dybere end andre steder.”

I den kommende tid skal Valtech og eCapacity finde ud af de praktiske elementer omkring sammenlægningen, men fra i dag og fremadrettet kan såvel nye som eksisterende kunder høste af ekspertisen på tværs af bureauerne.

 

For yderligere spørgsmål, kontakt venligst:

Rebecca Pilkjær, PR@valtech.com

 

Om Valtech

Valtech er et globalt, digital bureau, der fokuserer på virksomhedstransformation. – Og du kender os sikkert bedre end du tror. Hvis du har købt produkter fra L’OrealMAC Cosmetics eller Levi’s, hvis du har fløjet med SASeasyJet eller Lufthansa, eller hvis du kører FolkevognToyota, AUDI eller BMW, så har du sandsynligvis allerede stiftet bekendtskab med vores evner på egen krop.

Vi hjælper vores kunder med at forudse morgendagens trends og skabe kontakt til deres brugere på tværs af digitale og fysiske berøringspunkter. Vores ekspertise er oplevelsesdesign, teknologi og marketing, vores passion er håndtering af transformerende forretningsudfordringer sammen med vores kunder.

Vi har gjort det siden 1993, og er nu drevet af mere end 3.500 exceptionelle udviklere, designere, strateger og innovatører, der arbejder fra 45+ kontorer på tværs af 17 lande (Argentina, Brasilien, Canada, Kina, Danmark, Frankrig, Tyskland, Indien, Mexico, Holland, Singapore, Sverige, Østrig, UAE, Ukraine, Storbritannien og USA). Vi er faktisk svære at undgå. Where experiences are engineered – www.valtech.com