Træning i Adobe Suiten 

Hvordan kommer vi i gang med at benytte Adobe Marketing suitens forskellige cloud services, og hvad gør vi når det nuværende projekt afsluttes og eCapacity ikke længere er her?

Som et led i vores partnerskab med Adobe, tilbyder vi træning i flere af Adobe suitens cloud services. Formålet med træning er at sikre at dig og din virksomhed føler sig godt klædt på til at benytte de forskellige services, så i får mest muligt ud af jeres Adobe løsning og vigtigst – bliver i stand til at øge jeres forretningsperformance.

Behovet for træning er forskelligt. I nogle tilfælde handler det helt enkelt om at øge en analyseafdelings kompetenceniveau i en eller flere af Adobe suitens services. I andre tilfælde kan træning være en naturlig afslutning som led i et længere projektforløb, for at sikre at virksomheden føler sig godt klædt på til at fortsætte arbejdet i de aktuelle værktøjer. Træning kan også bruges i tilfælde hvor det handler om klargøre en ny medarbejder til en ny rolle.  Lige meget hvad jeres behov er, finder vi altid en løsning som passer præcis til dig og din virksomhed.

Træning i Adobe Analytics 

I Adobe Analytics tilbyder vi forskellige former for træning:

  • Skræddersyet 1-1 træning i Adobe Analytics med egen instruktør (on-site)
  • Skræddersyet hold-træning i Adobe Analytics (on-site)
  • Basic hold-træning i Adobe Analytics (on-site/remote)

Den skræddersyede træning tager udgangspunkt i dig og din virksomheds forretningsbehov. Træningen foregår i den aktuelle Adobe Marketing Cloud account, hvor demo, eksempler, opgaver og analyser tager udgangspunkt i din virksomhed. Træningen inkluderer:

  • Part I: Introduktion til Adobe Analytics, digital analytics (terminologier mm.) & din virksomheds specifikke setup
  • Part II: Introduktion til workspace & hands-on
  • Part III: Segmentation, calculated metrics & mere hands-on

God hvis din virksomhed ønsker en dyb forståelse for de utallige muligheder og funktioner i Adobe Analytics, med udgangspunkt i real-life eksempler og forståelse for jeres forretning.

Basic træning er en generisk holdtræning, som tager jer igennem de basale features i Adobe Analytics. Denne træning giver en god grund forståelse for de forskellige muligheder og funktioner i Adobe Analytics. Træningen tager udgangspunkt i en fiktiv demo-account, og foregår uden hands-on.

God hvis din virksomhed ønsker en basic introduktion til Adobe Analytics, eller hvis din virksomhed har brug for et brush-up kursus.

Certificeringer:

Certified_Expert_Adobe_SiteCatalyst_badge-274x80Certified_Expert_Implementation_formindsket3

Relevant for dig eller din virksomhed?

Har din virksomhed brug for at øge jeres Adobe Analytics kompetencer?

Kontakt os her, så finder vi en løsning der passer til jer. 

Vi arbejder også for